Barne keeperskole (5-8 år)


Vi gjennomfører barnekeeperskole for alle mellom 5 og 8-9 år. Disse blir arrangert i forbindelse med vår ordinære 2 dagers keeperskoler. 
Jonathan Dahl Berg er 5 år og vår yngste deltaker noensinne
Siden første Barnekeeperskole i september 2012, har vi hatt over 200 deltakere (pr oktober 2016). Og vi ser at dette tilbudet er svært populært, så vi vil fortsette å arrangere Barne-Keeperskoler!! :-)

Neste gang vi arrangerer en barne keeperskole finner du på vår oversikt her
Stefan instruerer på Barnekeeperskolen på KalandseidEt tilbud for de aller yngste keeperne. Vårt store mål for barnekkeperskole er å motivere de yngste til å ønske å både begynne og å fortsette som keepere for sine lag. Det blir mye fokus på grunnteknikk og grep på ball. Treningene vil ellers bli lagt opp til å være lekende, morsom og lærerik på samme tid. Vi har svært erfarne instruktører. barnekeeperskole passer for alle og er for barn fra 5 til 9 årKeeperskolene varer ca 4 timer. Det er mye trening på èn dag, men vi legger inn flere pauser underveis og en stor pause midt på dagen - det er slitsomt for de yngste å trene så masse på èn dag. Prisen finner du her

Påmelding til keeperskolene gjøres her

Vi er de tøffeste keeperene!!For å gjennomføre barnekeeperskolen trenger vi minst 6 deltakere.