Våre treningstilbud

VÅRE TILBUD AVHENGER AV ALDER - MOTIVASJON OG TALENT


Tilbudspyramiden
AKADEMIET: Her har vi "proffene" som skal bli neste keeper til Brann eller Arna Bjørnar. De har vi nå tilbud til gjennom Akademiet vårt. Her kan du følge REUSCH Akademiet vårt i kampsesongen eller VinterAkademiet vårt i Vestlandshallen om vinteren. Vi har små grupper og krever max innsats og holdning fra våre deltakere, Her får du trening på høyeste nivå.

UKENTLIGE TRENINGER: Dernest har vi tilbud til de som står mye i mål på laget og som vil ha litt mere spesial-trening som keeper og gjerne vil trene litt jevnlig med oss. Dette er krevende treninger og passer for de som er veldig motivert for å ble en bedre keeper.

KLUBBPAKKER: Dette er et svært godt tilbud til klubber som har flere talentfulle og ivrige keepere. Her kan disse samles på klubbens bane og trene sammen. Vi åpner også opp for at vi også kan ta med oss talentfulle og ivrige keepere fra andre klubber som ikke har et slikt tilbud. Vi legger opp til at treningene krever god konsentrasjon og motivasjon - vi gir ingenting gratis her - det er ikke kosetreninger :-)

2 DAGERS KEEPERSKOLE: Her ønsker vi velkommen alt fra de yngste som for første gang møter en "proff" keepertrening, gjerne i en alder av 8-9 år, hvor det å stå i mål er noe spennende å se nærmere på. Eller de som er eldre og litt nysgjerrige på keeper-rollen eller som et par ganger i året er innom keeperskoler og syntes det inspirerende og motiverende for å fortsette som keeper. Mange av "proffene" våre har startet med å delta på våre 2 dagers keeperskoler, og så tatt steget videre i pyramiden.

Et par ganger i året arrangerer vi en BARNE KEEPERSKOLE for de mellom 5 år og 8/9 år. Dette er èn-dags skole hvor de yngste får lov til å lære om keeper'en med en "årntlig" keepertrener.


REUSCH AKADEMIET

Fra  15. april (cirka) – 30 september
Totalt 12 treninger med hele gruppen og mulighet for å bestille kampobservasjoner av hver enkelt keeper. Trener vil da være tilstede på kampen og gir tilbakemeldinger til keeper.  
Når og hvor: Hvor treningene er og når avhenger av treningstidene til deltakerne i gruppen. Erfaringsmessig blir det mandager og onsdager.
Antall plasser: 6 i hver gruppe

Antall grupper: Avhenger av påmelding.
Gruppen: Vi prøver å få mest mulig homogene grupper – lik i alder og ferdighet. Dette avhenger av de påmeldte deltakerne.
Passer for: 12 - 17 år.  Det er et krevende opplegg, som setter store krav til deltakerne.

REUSCH VINTERAKADEMI

Fra begynnelsen av november til medio januar (pulje 1) og fra medio januar – påske ( pulje 2)
Når og hvor: En gang i uken i Vestlandshallen kl 16.30 – 18.00. Hvilken ukedag vi få trening kan variere fra år til år.
10 treninger
Antall plasser: 6-8 i hver pulje - tilsammen 12-16 keepere.
 
Passer for: 13 – 17 år.

UKENTLIG KEEPERSKOLE VESTLANDSHALLEN - PULJE 1

Fra midt november til midt januar
Vestlandshallen om tirsdagene kl 16.30 – 18.00. 
10 treninger
Antall plasser: 12-24
Hvis det blir flere enn 6 påmeldte i en pulje på VinterAkademiet, vil vi antagelig sette opp en Akademi-gruppe til. Dette betyr samtidig at det blir kun èn gruppe på utviklingsgruppen, dvs 12 keepere.
Passer for: 11 – 17 år.
 

UKENTLIG KEEPERSKOLE VESTLANDSHALLEN - PULJE 2

Fra midt/slutten av januar til påske
Vestlandshallen om tirsdagene kl 16.30 – 18.00. 
10 treninger
Antall plasser: 12-24
Hvis det blir flere enn 6 påmeldte i en pulje på VinterAkademiet, vil vi antagelig sette opp en Akademi-gruppe til. Dette betyr samtidig at det blir kun èn gruppe på ukentlig trening, dvs 12 keepere.
Passer for: 11 – 17 år.
 

2 DAGERS KEEPERSKOLER

Vi planlegger 2 dagers keeperskole cirka månedlig. Disse arrangeres ulike steder i Hordaland. Vi ønsker kontakt med klubber som ønsker å være arrangør.

Vi har oversikt over planlagte 2 dagers keeperskoler her

Tider: Lørdag kl 09.00 - 13.00 og søndag 09.00 - 13.00.

Målgruppe: Alle keepere i alderen fra 8 år og oppover.

Opplegg: Vi jobber med basisteknikk i alle grupper. Her jobber vi med basisteknikker som alle keepere må ha kontroll på. Vi har 4-5 hovedtema som er viktige for alle keepere. Vi jobber mye med basisteknikk som GREP, FALLTEKNIKK, FORFLYTNING-SKUDD, EN MOT EN, DISTRIBUSJON og litt FELTARBEID. Ellers er det fokus på fotarbeid, koordinasjon, balanse og litt styrke.
Har vi grupper med eldre og erfarne deltakere vil disse få en god treningsøkt med "likesinnede".