Betaling/Fakturering og purring

Bergen Keeperskole er regnskapspliktig etter loven og sender faktura til alle våre deltakere på ordinær måte. Vi tar ikke imot kontant betaling på deltakeravgiften.

Vi sender ikke ut faktura før vi vet at aktiviteten blir gjennomført.

Våre betalingsbetingelser er max 10 dager etter fakturadato. Ved påmelding mindre enn 10 dager før keeperskole, blir betalingsfristen tilsvarende kortere.

Vær oppmerksomme på at vi sender faktura til den oppgitte mailadresse. Fakturaen blir sendt ut fortløpende ved påmelding.

Fakturaene våre sendes direkte fra programmet CONTA FAKTURA, sånn at dere ikke lurer på hvorfor det kommer faktura derfra. Vi sender ikke faktura i post.

Faktura kan sendes enten til foreldre, trener eller klubb etter ønske. Vi kan også samle opp og fakturere flere deltakere på èn faktura. husk å oppgi dette ved påmelding.

Vi kan dele opp fakturaen dersom den er over kr 1.000,-. Dere kan velge inntil 6 faktura fra oss.
Fakturaen kan deles opp i flere faktura med forfall på 1 måned mellom hver faktura. Ved påmelding opplyser du hvordan du ønsker fakturering - på selve påmeldingsskjema.
Vi ønsker helst ikke faktura på mindre enn kr 450,-. Skriv i notatfeltet under der hvor du angir antall faktura du ønsker oppdeling av fakturaen.

Eks: Faktura på 2.500 ønskes delt på 3;
Første faktura på kr. 1000 forfaller innen 10 dager,
Neste faktura er ønsket på kr. 1000 og forfaller om 10 dager + 1 måned.
Siste faktura på kr 500,- forfaller om 10 dager + 2 måneder.

Vi har dessverre opplevd å få økt vår mengde purringer,noe som medfører en god del merarbeid for oss.
Vi ser oss derfor nødt til å innføre purregebyr på kr 61,- med virkning fra 15 april 2013.
På samme tidspunkt vil vi også beregne forsinkelsesrente ihht gjeldende lovverk.
Vi skal selvsagt utvise skjønn, og har vi gjort en feil eller at dere ikke har mottatt faktura, så tar vi dette med i vurderingen.

Vi tar imot påmeldinger fra både keepere selv, deres foreldre, trenere eller fra klubbene.

Prisen på våre aktiviteter finner du her. Vedr betaling se her
Ingen blir fakturert før vi vet om skolene blir gjennomført.

Vi vil fortløpende oppdatere vår hjemmeside (her) med antall påmeldte.

AVBESTILLINGSPOLICY:
På 2 dagers skoler: Avbestilling som følge av skader som hindrer keepertrening aksepteres inntil 24 timer før oppstart uten kostnad for den påmeldte. Men dersom det kommer avbestilling senere enn dette belastet det med kr 250,-.

Øvrige opplegg: Ved våre øvrige opplegg vil vi akseptere avbestilling innen 1 uke før oppstart uten kostnad. Ved avbestilling etter dette betales det 10% av påmeldingsavgift.
Vi aksepterer også at istedenfor å avbestille ved skade, så får keeper plass på en kommende skole.