Våre instruktører

Reidun Sethreidun

VM-Gull i 1995, sølv i VM 1991. Europamester 1993, sølv 1991. Bronse i OL i 1996.
Klubber:
Sverige: Öxabäck, Jitex, Gais og Trollhättan
Norge: Løv-Ham, Nymark, Sandviken og Arna Bjørnar og tilsammen 71 landskamper for Norge.
Hun var inntil sesongen 2011 keepertrener på Arna-Bjørnar sitt toppserielag.
Hun er nå engasjert som keepertrener på på ulike ungdomslandslag på damesiden!.

Trenerkurs: UEFA A-lisens, NFF keepertrener A-lisens, UEFA keepertrener A-lisens

ASTRID JOHANNESSEN Astrid
Startet som keepertrener hos Bergen Keeperskole i 2009.
Med sin lange spillerkarriere som proff i Fulham og kamper for Asker, Fløya og Arna Bjørnar.

I tillegg har hun i perioden 1993 - 2003 spilt 20 A-landskamper og 28 på aldersbestemte landslag for Norge. Det gjør henne til en knallgod trener med den rette bakgrunnen og innstillingen.

De som får Astrid som instruktør på keeperskolene får virkelig kjørt seg - og får vite hva som skal til for å nå toppen! .

Astrid hadde den ene gruppen på REUSCH AKademiet i 2011 - med bare enestående tilbakemeldinger fra de 6 krevende deltakerne :-)

Morten IversenMORTEN IVERSEN

Startet som keepertrener hos Bergen Keeperskole i 2011.

Spilte i Brann i 12 år fra han var 5 år gammel.
Debut i 3.div for Brann i en alder av 15 og spilte der i 2 sesonger! Gikk på utlån til Nest-Sotra da de hadde keepertrøbbel-sommeren 2009 og fikk med seg 1/2 sesong for klubben i 2.div og to cupkamper(seier mot moss og tap 3-4 mot Brann). Sto påfølgende sesong for Norheimsund, før han sommeren 2010 gikk til Baune.
LIDENSKAPELIG opptatt av keeperjobben

JOHAN THORBJØRNSEN

Han var i flere år i Brann og spilte i yngre år for Nymark og Årstad, mens han var utlånt til Hovding i 2003. Thorbjørnsen debuterte i eliteserien i 1. serierunde i 2005-sesongen for Brann.JOHAN
Han har totalt spilt elleve eliteseriekamper for Brann. Deretter spilte han flere sesonger for Løv-Ham i første divisjon.

HÅVARD BAKKE HODNE

Startet som keepertrener hos Bergen Keeperskole i 2013.Håvard B Hodne

Spiller på Fana sitt lag i 2 divisjon.

Har vist et kjempestort trener-talent og har fra 2013 vært keepertrener på de fleste av våre 2 dagers keeperskoler. Med fantastiske tilbakemeldinger fra både Keepere og foreldre.

Har stor interesse og glede av å være keepertrener!

SILJE HATLAND

Vært deltaker på Keeperskolene våre siden 2007, og har siste året tatt steget opp som fast keepertrener.

Silje spiller på Åsane sitt damelag i 1 divisjon, med bravour!

Hun brenner for oppgaven som trener, og de som får Silje som trener har masse å glede seg til!

Hun har en flott kombinasjon av god kunnskap om trenerrollen, særdeles god på keeperteknikker og ikke minst engasjement som smitter over på deltakerne :-)

ELIAS TVEDT

Siste tilskudd på trenerstaben vår er Elias. Elias har bl.a. spilt for Askøy FK og Varegg.ELIAS

Han startet opp som trener på våre ukentlige økter i Vestlandshallen.

Vi kan allerede se et svært lovende trenertalent som vi håper å få glede av i mange år fremover :-)

Martin Dalsgård

martin 2
Spiller erfaring: Ny-Kronborg, Skansen
Trener erfaring: Bergen Keeperskole, Utviklingsavdelingen i Brann
Trenerkurs: NFF keepertrener B-lisens

Martin er en idrettsengasjert, ydmyk og lærevillig gutt fra landet. Han er utdannet idrettspedagog.

Hvorfor trener: Jeg brenner for idretten og spesielt for fotballkeepere. I tillegg til at jeg føler at keepertrenere har vært en mangelvare i mange klubber. Jeg ønsker å bidra til å være en kompetent ressurs for unge keepertalenter.

Jakob Andre Thor Straten
Jakob
Spiller erfaring: Laksevåg, Kjøkkelvik, Djerv - spiller nå for Lyngbø 3. div
Trener erfaring: Bergen Keeperskole
Jakob er en positiv, ivrig og aktiv lærerstudent som vet hva det vil si å trene mye. Han er også alpininstruktør.
Hvorfor trener: Å trene keepere ligger nærmest hjertet mitt. Jeg ønsker å bidra med min kunnskap og utvikle unge keepertalenter.