Keeperskole i Spania i vinterferien 2017

SE VIDEOEN FRA VÅR KEEPERCAMP I FEBRUAR 2015 HER

Hotellet

Vi arrangerer ny keepercamp for keepere i Spania i 2017.
20140404_100545
Tidspunkt blir uke 9,  25 februar - 4 mars. Dette er vinterferien i Bergen i 2017.

Her kan du lese evalueringen til de som deltok på vår første KeeperCamp februar 2015

Vi har reservert leiligheter på et 4 stjerners hotell rett i nærheten av et flott fotballanlegg med gode fasiliteter i en liten by litt nord for Alicante.

Keeperne vil bli innkvartert på 4 manns store leiligheter god kvalitet. Vi har lagt til rette for at også foreldre kan få være med. Enkeltrom kan bestilles.
Rett i nærheten har vi fotballanlegget hvor vi skal trene.

Det er fullpensjon. Dette betyr 3 måltider pr dag; Frokost, lunsj og middag. I tillegg får keeperene et eget mellom måltid etter siste trening.

kafè'en i resepsjonen
Hotellet

SPORTSLIG OPPLEGG:

Trenere: Reidun Seth, Johan Thorbjørnsen og noen til
Hjelpetrener: Bård Johannessen

Vi planlegger minst 3 grupper - avhengig av antall påmeldte. Gruppene deles inn etter første dag. Vi har en felles økt hvor vi kartlegger keeperene og hvilken gruppe de skal følge resten av uken.

2 økter for dagen @ 1,5 – 2 timer

Individuell oppfølging, bl.a. videoopptak og spillersamtaler

Taktiske valg for keeperFotballanlegget

Èn hemmelig utfordring for alle deltakere :-)

Turnering – vi lager lag og kjører keeper-kamper

Om det blir fotballkamp og observasjon av keepertrening hos spansk klubb må vi komme tilbake til

Alder: Født i årene mellom 1999 og 2005. For keepere født senere enn 2003 vil vi be om at det følger med en voksen på turen. Èn voksen kan godt ha ansvar for flere enn 1 keeper. Dette er basert på vår erfaring fra første Camp'en vår.

Prisene er:

FOR KEEPERNE:
Kr 6.500,- ( før Kr 7.500,-.) Dette inkluderer 9-10 økter med trening og transport til/fra trening og deltakertrøye. I tillegg er det 7 overnattinger på 4 mannsrom/leilighet, med fullpensjon (4 måltid).

FORELDREPAKKE:
Kr 4.000,- ( før Kr. 5.000,- )pr person med FORELDREPAKKE. Denne inneholder fullpensjon og overnatting på hotellet. 10% rabatt for hver 3-4 person på rom (for ex barn). Hvis mer enn 3 personer blir det leilighet - samme pris.

Kr 6.000 ( før Kr. 7.000,- )for person med enerom for FORELDREPAKKE.

For begge alternativene for Foreldre er det 6 overnattinger på 2-3 mannsrom, med fullpensjon.

Foreldre kan hvis ønskelig bo sammen med egen keeper - og dermed unngå behov for enerom.

Prisen er ex transport til/fra flyplass, fly og lommepenger

Opplegget for keeperene vil bli omfattet av sikkerhet fra REISEGARANTIFONDET. Det er med andre ord TRYGT å reise med oss - ingen økonomisk risiko
rgf_logo_2_medium
Våre avbestillingsregler er:

Ved bestilling faktureres pr. påmeldt deltaker for et depositum på kr. 500.- pr. person Restfaktura sendes ca. 1 måned før avreise og må være betalt innen 10 dager.

Avbestilling kan skje etter gjeldende bestemmelser:

Ved avbestilling senere enn:

• 7 dager før avreise belastes hele beløpet
  • 7 – 14 dager før avreise belastes 50% av prisen
  • 14 – 42 dager belastes depositum kr 500,-.
  • Før 42 dager belastes kr. 150.-. Kr 350,- av innbetalt depositum tilbakebetales da.
  • Ved uteblivelse belastes hele beløpet

Transport med buss til/fra flyplassen i Alicante betaler den enkelte selv. Vi vil arrangere felles busstransport med nærmere angitt tid. Utenom dette må den reisende selv besørge transport. Det går Shuttlebusser til/fra hotellet som koster eur19 hver vei.

De som er påmeldt finner du her

Resepsjonen på hotellet
Fornøyelser og lommepenger kommer i tillegg
Flyreise må den enkelte betale og ordne med selv. Det blir IKKE organisert med felles bestilling av fly.
Flyprisen ligger p.t. på 2500 -3500,- tur/retur, men dette kan selvsagt variere.

Vil tipse om at en sjekker Finn.no på Reiser for å finne den beste reisekombinasjonen.

Aktuelle flyselskap:
www.sas.no,

www.norwegian.com,
www.ryanair.com
www.vueling.com

keeper 2Vi har gode kontakter i Spania, og håper dette vil kunne bidra til å skape etkeeper proft og attraktivt opplegg!

Vi gleder oss allerede og håper på stor interesse for å delta.

MELD DEG PÅ HER

reina